Аплицирај

 

Кој му е потребен на Инкубатор?
Амбициозни уметници на возраст од 16 до 30 години со оригинални идеи, желба и потреба од простор за уметничко изразување.
Младите уметници ќе поминат низ процес на креација, со помош на менторите од секоја категорија и ќе создадат мултимедијално дело од трите невербални категории – современ танц, музика и визуелна уметност.
На апликантите бесплатно ќе им бидат обезбедени сите потребни услови – простор, материјали, технички решенија и менторски обуки. Трошоците за патување на апликантите со живеалиште надвор од Скопје ќе бидат покриени.
*Критериумите за посебните категории се прикажуваат по избирање на категоријата за која што аплицирате.

//
Додадете Instagram профил (незадолжително)
Додадете Youtube канал (незадолжително)
PDF/Word

НАПОМЕНА:

Почитувани апликанти, имајте предвид дека при прикачување (uploading) на вашите документи (CV; mp3; mp4 и сл.) на формата за аплицирање, времето потребно за прикачување на документите зависи од нивната големина и брзината на интернетот. Ве молиме бидете трпеливи со цел сите документи да се прикачат успешно.

При успешно пополнета форма за аплицирање, по притискање на копчето “Submit” треба да се појави зелено прозорче со информација – Благодариме за пријавувањето. Наскоро ќе бидете контактирани.